Het drinken van water

Het beste biologische oplosmiddel

Water is een van de belangrijkste elementen voor het organisme en vervult een groot aantal functies. Aan de ene kant zorgt water ervoor dat mineraalstoffen en sporenelementen elke cel van het lichaam bereiken en aan de andere kant heeft water een innerlijk reinigende functie.

Om giftige stoffen af te voeren heeft ons lichaam namelijk water nodig: het beste biologische oplosmiddel. Water bevordert de doorbloeding van alle organen, daarnaast stimuleert het de stofwisseling en versterkt het lichaamseigen afweersysteem.

Een evenwichtige waterhuishouding is een belangrijke voorwaarde voor het functioneren van het organisme als geheel. Hoewel de meeste mensen weten hoe belangrijk het voor het lichaam is dat regelmatig en voldoende water wordt geconsumeerd, houden velen toch vast aan verkeerde drinkgewoontes. Onvoldoende waterconsumptie kan de waterhuishouding ernstig schaden en een nadelige invloed hebben op de werking van verschillende lichaamsfuncties.

Daarom wordt aangeraden – afhankelijk van het lichaamsgewicht – verspreid over de dag minimaal ca. twee liter water te drinken. De behoefte aan water kan zelfs veel groter zijn wanneer aan sport wordt gedaan, men lichamelijk vrij actief is, in een warm klimaat leeft of veel koffie wordt gedronken.

Water is niet alleen een levensnoodzaak, het is een verzorgend middel bij uitstek waarbij men zich aangenaam voelt. Een kwart liter water verandert al de vitaliteit van de huid. Een paar minuten na het drinken van water is niet alleen de dorst gelest, maar worden de lichaamscellen van meer zuurstof voorzien waardoor men een veel frissere indruk maakt. Water bevat geen calorieën, maar verbruikt ze wanneer het wordt gedronken. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor een geestelijk welbevinden is het koele vocht van wezenlijk belang.

Waterverlevendiging volgens Granders methode maakt van water weer dat wat het altijd was: een levenselixer.

JOHANN GRANDER: ”Elk levend organisme heeft zijn eigen weerstandsvermogen waardoor het gezond en sterk blijft, zolang het gezond water drinkt, gezonde lucht inademt en gezonde voedingsmiddelen tot zich neemt. Daarom is gezond, levend water zo belangrijk voor ons welzijn.”

Het Grander drinkwater in de blauwe flessen is voor veel mensen een waardevolle dagelijkse noodzaak geworden; het wordt gekenmerkt door grote zuiverheid en het sterk verlevendigende karakter. Daardoor heeft het een vitaliserende werking op het organisme.

Grander waterfles

De juiste productkeuze

De deskundige adviseurs van Grander geven u informatie over de gebruiksmogelijkheden en voordelen van de units voor watervitalisatie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Download
GRANDER Brochure
Download
Productfolder
Download
Accessoirefolder