Grander Waterverlevendiging
    GRANDER producten bestellen
    Hoe alles begon
    Het drinken van water
    Het Grander-effect
    Toepassingen
    Waterverlevendiging
    GRANDER waterverlevendigingsunits
    Voor aparte aansluitingen
    Voor onderweg
    Bronnen Reservoirs Zwembaden Vijvers
    GRANDER voor circuits
    De GRANDER drinkwaterbron
    Verlevendigd water in flessen
    GRANDER accessoires
    Sanomag® natuurlijk magnetisme

  Seagull Waterzuiveraars
  Oxywell Water met zuurstof
  Producten in onze Webshop

 

Download folder Verlevendigt Water

Download Productfolder

Download folder accessoires
Grander Waterverlevendiging
    Watervelevendiging

Verslagen van tevreden gebruikers





Manner AG
Producent van de bekende ”Mannerschnitten”
”Op 21 juli 1992 hebben we de eerste Grander-unit in de toenmalige fabriek ”Napoli” ingebouwd en na 14 dagen zijn we gestopt met het toevoegen van chemicaliën. Door op chemicaliën te besparen had de installatie zich na driekwart jaar helemaal terugverdiend”.
Ing Helmut Ondricek – technicus bij Manner AG



Openluchtzwembad Plattling
Met meer dan 91.000 bezoekers het drukst bezochte openluchtbad in de regio Deggendorf:

Enquête onder badgasten: ”Het water is zachter en ruikt minder naar chloor”.
Niemand had gedacht dat het verlevendigde water van Grander ”zo’n succes is”, aldus een verheugde burgemeester.


Hotel Das Weisse Rössl am Wolfgangsee,
het zeer bekende romantische hotel

”Het water in de verwarmingsbuizen werd glashelder en het bacteriologisch evenwicht van het water herstelde zich – we staan steeds weer versteld van de goede resultaten”.
Helmut Peter, chef


Met Grander groeit en bloeit alles
Een particuliere gebruikster uit Ardning

(Stiermarken) ”Ik geniet van mijn planten en bloemen die verlevendigd water krijgen, ook in onze biotoop stroomt het, aldus Rita Obernhuber. De vissen zijn gezond en het water blijft helder.
Rita Obernhuber



Spaanse hofrijschool
De Lippizaners in Wenen:

”We hebben vastgesteld dat onze paarden na de inbouw van een Grander-unit voor waterverlevendiging meer dan één vierde water drinken en dat de neiging tot koliekvorming duidelijk is verminderd”.
Klaus Krzisch, hoofd rij-instructeur


Bakken met Grander
Veel bakkers zweren bij waterverlevendiging, zoals door Grander is ontwikkeld.

Het deeg neemt meer water op, het brood heeft een fijnere smaak en het ziet er ook veel beter uit, aldus zeer enthousiaste bakkers. ”Daarnaast is er geen aanslag meer in de buizen van de bakovens”.
Chef-bakker Franz Dankecker uit Amstetten